Tuinhuis met Speedheat elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming in uw tuinhuis

Verwen uzelf met de ultieme warmte-ervaring in uw tuinhuis dankzij Speedheat elektrische vloerverwarming. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben we het perfecte verwarmingssysteem ontwikkeld om van uw tuinhuis een knusse oase te maken. Ontdek waarom Speedheat de ideale keuze is voor tuinhuizen, of u nu aan het renoveren bent of een nieuw project start.

De voordelen van elektrische vloerverwarming in uw tuinhuis

Speedheat elektrische vloerverwarming is slechts 1 mm dun, waardoor het de perfecte oplossing is voor uw tuinhuis. Met minimale opbouwhoogte behoudt u de esthetiek van uw ruimte terwijl u geniet van een verfijnde warmte die uw tuinhuis het hele jaar door omhult.

Elektrische vloerverwarming snelle warmte, energiezuinig

Laat de kou buiten en verwarm uw tuinhuis in een mum van tijd. Speedheat warmt 15 keer sneller op dan conventionele vloerverwarming, waardoor u onmiddellijk kunt genieten van een behaaglijke sfeer. Combineer dit met zonnepanelen voor een duurzame, energiezuinige verwarmingsoplossing die past bij de groene insteek van uw tuinhuis.

Ruimtebesparend en geluidloos

In uw tuinhuis draait alles om rust en ontspanning. Speedheat is geluidloos en ruimtebesparend, zodat u ongestoord kunt genieten van de sereniteit van uw buitenverblijf. De dunne vloerverwarming integreert naadloos in uw tuinhuis zonder concessies te doen aan de beschikbare ruimte.

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten