Serre Speedheat elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming in de serre

Of u nu in uw serre ontspant met een goed boek, geniet van het groen om u heen of de ruimte gebruikt als extra leefruimte, comfort is essentieel. Speedheat elektrische vloerverwarming biedt in serres een unieke warmtebeleving, afgestemd op de specifieke behoeften van deze bijzondere ruimte.

Warmte op maat voor uw serre

Serres hebben vaak een open karakter en zijn omgeven door glas, waardoor traditionele verwarmingssystemen niet altijd optimaal werken. Speedheat elektrische vloerverwarming zorgt voor een efficiënte en gerichte warmteafgifte. Hierdoor kunt u uw serre afzonderlijk verwarmen en genieten van aangename temperaturen, zelfs op koelere dagen. De snelle opwarming zorgt ervoor dat u in no-time van uw serre kunt genieten, ongeacht het seizoen.

Gelijkmatige warmteverspreiding voor een comfortabele serre

In een serre wilt u ongestoord kunnen genieten van het uitzicht en de natuur om u heen. Traditionele verwarmingssystemen kunnen echter tocht en temperatuurverschillen veroorzaken. Speedheat elektrische vloerverwarming levert gelijkmatige stralingswarmte, zonder luchtstromen. Zo creëert u een comfortabele en knusse sfeer in uw serre, waar u het hele jaar door kunt vertoeven.

Hygiënisch schoon en gezonde omgeving

Voor liefhebbers van groen en natuur is een gezonde leefomgeving van groot belang. Speedheat elektrische vloerverwarming draagt hieraan bij door alleen stralingswarmte af te geven. Dit minimaliseert stofcirculatie en allergenen in de lucht, waardoor uw serre niet alleen warm, maar ook hygiënisch schoon en gezond blijft.

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten