Vakantiehuis met Speedheat elektrische vloerverwaming

Elektrische verwarming in recreatiewoningen

Maak van uw vakantieverblijf een plek waar gasten keer op keer terug willen komen voor de ultieme ontspanning. Creëer een warm en uitnodigend toevluchtsoord in uw recreatiewoning met de geavanceerde Speedheat elektrische vloerverwarming. Of het nu voor ontspanning of verhuurdoeleinden is, ontdek de voordelen van ons innovatieve verwarmingssysteem voor een ongeëvenaarde beleving in uw recreatiewoning.

Geringe opbouwhoogte, maximaal comfort

Met een minimale opbouwhoogte van slechts 1 mm past Speedheat moeiteloos onder diverse vloertypen, of deze nu wel of niet voorzien zijn van isolatie. Het verhogen van de vloer met slechts enkele millimeters is vrijwel altijd mogelijk zonder ingrijpend hak- of breekwerk. Hierdoor ervaart u aanzienlijk minder stof en rommel, en wordt de vloer keurig geëgaliseerd opgeleverd. U kunt vervolgens een vloer naar uw keuze leggen, waardoor uw recreatiewoning zijn karakter behoudt en tegelijkertijd voorzien wordt van optimaal comfort.

Uitstekend alternatief voor traditionele verwarming

Speedheat is niet alleen een uitstekend alternatief voor traditionele verwarmingssystemen zoals bijvoorbeeld een cv-installatie, maar het biedt ook optimaal vakantiecomfort. Ervaar de warmte zonder de nadelen van conventionele systemen.

Elke ruimte een eigen thermostaat

Met de intelligente klokthermostaten van Speedheat heeft u de mogelijkheid om de elektrische vloerverwarming flexibel te programmeren, waardoor u of uw vakantiegasten altijd kunnen genieten van een warm en comfortabel verblijf, zonder energie te verspillen in ruimtes waar u niet aanwezig bent. Dankzij de handige smartphone-app kunt u zelfs op afstand, waar ter wereld u zich ook bevindt, de temperatuur regelen. Deze geavanceerde thermostaten houden nauwkeurig bij hoeveel energie er wordt verbruikt in elke afzonderlijke ruimte, wat u niet alleen in staat stelt om optimaal comfort te ervaren, maar ook om bewust energie te besparen.

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten