Tegels op vloerverwarming: natuurlijk!

Tegelvloeren zijn prachtig om te zien, maar niet altijd even aangenaam om op te lopen. Zeker in de winter als de vloer koud aanvoelt. Daarom is de combinatie van een tegelvloer met vloerverwarming ideaal. Alleen zijn niet alle vloerverwarmingssystemen geschikt voor onder tegels.

Bij Speedheat hebben we zowel een speciale elektrische vloerverwarming alsook een afgestemde werkwijze voor harde vloeren zoals tegel-, natuursteen- en gietvloeren. In tegenstelling tot veel dieper liggende watervloerverwarming (met ingefreesde buizen in de vloer), wordt het 1 mm dunne Speedheat systeem bovenop de ondervloer aangebracht. Dat zorgt voor een veel snellere en gelijkmatige opwarming van de vloer en ruimte. Onze verwarming zorgt voor een optimale warmteoverdracht en zorgt ervoor dat uw gehele tegelvloer comfortabel warm is.

Isoleren bij tegels op vloerverwarming

Voordat u elektrische vloerverwarming laat aanbrengen, is het belangrijk om na te denken over isolatie. De isolatie wordt namelijk als eerste aangebracht en daaroverheen wordt vervolgens vloerverwarming aangelegd. Isolatie zorgt voor een optimaal rendement en warmte afdracht van de vloerverwarming waardoor er geen warmte verloren gaat. Uw tegels moeten immers de warmte optimaal overdragen, zodat de ruimte en alle voorwerpen worden verwarmd en niet de ondervloer zelf. Onze speciaal opgeleide installateurs kunnen u voorzien van een dunne, duurzame isolatie, geschikt voor tegels op vloerverwarming. Meer informatie over onze isolatieproducten vindt u hier.

Het unieke Speedheat element

  • Dubbel geïsoleerd verwarmingselement van ongeveer 1 mm dun
  • Zelfregulerend verwarmingselement (geen kans op oververhitting)
  • 100% veilig door geen elektromagnetische radiatie
  • Volledig aardscherm
  • 100% waterdichte coating
  • Fabricage volgens IEC veiligheidsspecificaties
  • Snelle opwarmtijd
  • Verbruikt zo'n 25 tot 35% van het vermogen zodra de vloer op temperatuur is
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt