Samenwerking met Speedheat

Speedheat is een bedrijf wat al meer dan 35 jaar de specialist is in elektrisch verwarmen, met als kernproduct de installatie van 1 mm dunne elektrische vloerverwarming. Met de huidige plannen om van het aardgas af te gaan worden andere manieren van verwarmen steeds belangrijker, zowel in nieuwbouwwoningen, maar ook de renovatiemarkt zal een omschakeling moeten maken. Elektrisch verwarmen biedt uitkomst. Wilt u vanuit uw beroep en passie ook actieve bijdrage leveren aan de energietransitie dan is samenwerking met Speedheat zeker één van de opties.

Een partner in elektrische vloerverwarming

Bent u een gespecialiseerd vloerenbedrijf, sanitairbedrijf, aannemer, architect op klusbedrijf? Dan komen we graag met u in contact om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Door een samenwerking aan te gaan met Speedheat wordt de installatie van de vloerverwarming professioneel en vakkundig voor u uitgevoerd.

Meer informatie over het starten van een eigen Speedheat vestiging?

"*" geeft vereiste velden aan

Al bekend met Speedheat?
Via de post ontvangt u een informatiepakket met sample van onze 1 mm dunne elektrische vloerverwarming en meer informatie over wat franchisenemer worden bij Speedheat inhoud.
Privacyverklaring*