Speedheat Maas en Waal - warmte-adviseur Dennis Noy
Speedheat Maas en Waal letters

“Tegenwoordig zit de uitdaging in maatwerk en flexibel project management”

Ook na 17 jaar gaat Dennis Noy, eigenaar Speedheat Maas en Waal, nog altijd voor de uitdaging. Naast particulieren ligt zijn focus vooral bij bedrijven in aanverwante branches. “Tegelzetters, sanitairzaken of vloerenleggers, daar haal ik het grootste deel van mijn klanten uit.” Door de jaren heen verschoof de uitdaging van het opbouwen van een nieuw rayon naar het leveren van flexibel maatwerk op een steeds hoger niveau.

In het begin lag de uitdaging voor Dennis vooral in het koud binnenlopen bij onbekende bedrijven. “Dat heb ik in het begin wel veel moeten doen. Tegenwoordig komt werk meer via via, uit mijn netwerk.” Inmiddels kan hij terugvallen op een groot, vast klantenbestand. “Met meerdere opdrachtgevers heb ik een stabiele samenwerkingsrelatie opgebouwd die zorgt voor continuïteit in de opdrachten. Dat zorgt wel weer voor andere uitdagingen: zoals flexibiliteit in projectmanagement en het samen met klanten doorontwikkelen van maatwerk oplossingen.”

All-electric

Een van zijn vaste opdrachtgevers is een ontwikkelaar van zorgwoningen, waarvoor hij alle woningen die all-electric worden gebouwd mag voorzien van Speedheat. “Dat zijn gemiddeld zo’n 20 woningen per jaar. Bij deze opdrachten gaat het vaak om de realisatie van meerdere woningen tegelijk in een nieuwbouwproject. Dan is het de grote uitdaging om mijn planning flexibel af te stemmen op de bouwplanning van mijn opdrachtgever als daar om wat voor reden dan ook vertraging ontstaat.” De uitdaging zit daarnaast ook in het maatwerk: “Dit betreft een kwalitatief hoogstaand bedrijf dat de lat enorm hoog legt: de woningen worden dubbelwandig gebouwd en zijn geheel luchtdicht, top geïsoleerd, voorzien van alle denkbare domotica en volledig gericht op de behoeften van oudere bewoners.

Speedheat Maas en Waal elektrische vloerverwarming woning

Verder dan advies en installatie

In de afgelopen 3 tot 4 jaar is er echt een vertrouwensrelatie opgebouwd, waarin we de volledige vloeropbouw samen hebben ontwikkeld. Dat is begonnen met een badkamervloer die als demo in het pand heeft gestaan, maar we blijven hieraan schaven. Steeds luxer, steeds makkelijker te leggen, steeds minder storingsgevoelig…” Ook voor andere opdrachtgevers gaat Dennis verder dan alleen het adviseren en installeren van elektrische verwarmingen. “Een andere opdrachtgever verhuurt showtrailers voor grote roadshow-events van merken als Bentley, BMW en Huawei door heel Europa. De vloeren hierin worden gelegd uit complete vloerdelen van 3 tot 4 m², compleet voorzien van elektrische verwarming. Deze vloerdelen maak ik zelf in mijn eigen werkplaats. Dat vind ik zelf wel het mooie aan het product Speedheat; de flexibele toepasbaarheid. In vloeren, in wanden je kan er gewoon alles mee maken!”

Opgeleverde projecten door Speedheat Maas en Waal

Wij hebben diverse bijzondere projecten voorzien van Speedheat elektrische vloerverwarming:

Vakantiewoningen voormalig Frans koetshuis
Monumentaal kasteel in Wassenaar
Huisje van Jasmijn Zorgwoning
Arrestatiecellen van de Marechaussee

Al meer dan 25 jaar Speedheat in Nederland!

In het jubileummagazine kunt u lezen hoe het allemaal begon, komen de mannen achter de Speedheat vestigingen, onze Speedheat warmte-adviseurs, aan het woord en lichten we bijzondere en unieke projecten toe.

Benieuwd naar de verhalen van onze vestigingen?