Speedheat Den Bosch

 Telefoon: 0411-785521

 E-mail: denbosch@speedheat.nl

Speedheat Den Bosch - Warmteadviseur Nick Blom

“Het mooiste is als je mensen blij maakt met een mooie, warme vloer.”

Nick Blom, eigenaar Speedheat Den Bosch

De alles-in-één service van uw Speedheat vestiging

Altijd comfortabel warm, razendsnel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische infrarood (vloer)verwarming. Samen met de slimme Speedheat klokthermostaten kunt u de temperatuur regelen in elk vertrek. Op deze manier geniet u overal van een aangename en gezonde leefomgeving die zich aanpast aan uw leefritme. Speedheat verwarmt snel en efficiënt, daar en waar u wilt!

Contactgegevens Speedheat Den Bosch

Adresgegevens:
Havervelden 4a
5281 PT BOXTEL

Bereikbaar via telefoon op: 0411 785 521

E-mail adres: denbosch@speedheat.nl

KVK-nummer: 56281439

Speedheat Den Bosch - elektrische vloerverwarming

Specialisaties

“Speedheat elektrische vloerverwarming is een kwalitatief en mooi product dat toekomst gericht is. Het materiaal is slechts 1 mm dun, je werkt met veel lagere vermogens wat beter is voor met name parket, pvc en houten vloeren”- Nick Blom, eigenaar Speedheat Den Bosch

Parket vloer

In de woonkamer

Scheepvaart verwarming

Thermostaat

Speedheat Den Bosch aan het woord:

Nick: “Voor het installeren van Speedheat hoeft niet gefreesd te worden; het 1 mm dunne systeem kan er zo bovenop worden geïnstalleerd. Daardoor kunnen wij heel snel werken is de installatie al binnen een paar dagen klaar.”

Elektrische vloerverwarming van Speedheat Den Bosch

In de regio Den Bosch is Nick Blom al jaren het gezicht van Speedheat. Nick heeft zich gespecialiseerd in elektrische vloerverwarming voor woonhuizen, recreatiewoningen en monumentale panden. Geen project is hem te klein of te groot! Hij helpt u graag bij het verwarmen van uw woning, gebouw of schip. Kiest u voor Speedheat dan wordt u in alles bijgestaan, van advies tot installatie en nazorg. U kunt rekenen op de alles-in-1 service van van Speedheat Den Bosch! 

Projecten

Speedheat elektrische vloerverwarming - Jaren dertig woning

Karakteristieke woonboerderij

Speedheat Den Bosch heeft een indrukwekkend project afgerond door elektrische vloerverwarming te installeren in een karakteristieke jaren 30 boerderij. Deze woning heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar is nu ook voorzien van state-of-the-art verwarmingstechnologie.
Speedheat elektrische vloerverwarming - Kerk in Boxtel

Speedheat in een monumentaal pand in Boxtel

In opdracht van Koppen bouw en onderhoud bv Speedheat elektrische vloerverwarming aan mogen brengen in een monumentaal pand in Boxtel. Er is een extra laag isolatie op de vloer aangebracht alvorens infrarood verwarmingselement aan te brengen, zodat de warmte nog meer tot zijn recht komt. Per ruimte is een digitale klokthermostaat aangebracht zodat alle ruimtes apart geschakeld kunnen worden. Hierna heeft De Paal Parket een prachtige houten vloer in de woonkamer aangebracht.