Kantoor Speedheat elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming in uw kantoor

Verbeter uw thuiskantoor met Speedheat elektrische vloerverwarming. Met Speedheat hoeft u geen concessies te doen in het ontwerp. U kunt er zelfs voor kiezen het systeem te laten aanbrengen op wanden..

De voordelen van elektrische vloerverwarming in uw kantoor

Snel Warm, Efficiënt Werken

Speedheat elektrische vloerverwarming verwarmt uw thuiskantoor maar liefst 15 keer sneller dan conventionele vloerverwarmingssystemen, zodat u snel kunt genieten van een behaaglijke werkruimte. Verhoog uw productiviteit met directe warmte wanneer u het nodig heeft.

Uitstekend alternatief voor gas

Geniet van de vrijheid om stapsgewijs over te stappen van gas naar elektrisch. Speedheat biedt de flexibiliteit om uw verwarmingssysteem aan te passen aan uw tempo en behoeften, waardoor uw thuiskantoor toekomstbestendig wordt.

Geluidloos en ruimtebesparend

Voorkom storende geluiden in uw thuiskantoor. Speedheat is geluidloos en ruimtebesparend, waardoor u zich kunt concentreren op uw werk zonder afleidingen.

Transformeer uw zolder tot een comfortabele en luxe suite

Met Speedheat kunt u uw thuiskantoor renoveren zonder hakken of breken. Het 1 mm dunne ontwerp maakt een complete installatie mogelijk zonder ingrijpende verbouwingen, waardoor uw thuiskantoor snel klaar is voor gebruik.

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten