Hal met Speedheat elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming in uw hal

Stap binnen in een warm welkom met Speedheat elektrische vloerverwarming, speciaal ontworpen om uw hal te transformeren tot een comfortabele en uitnodigende ruimte. Ontdek de unieke voordelen die onze innovatieve verwarmingssystemen te bieden hebben voor een aangename entree.

De voordelen van elektrische vloerverwarming in uw hal

Elegante Dunheid, Geen Verlies aan Ruimte

Met een minimale opbouwhoogte integreert Speedheat naadloos onder uw vloer, waardoor de hal zijn elegantie behoudt en tegelijkertijd comfortabel wordt, zonder enige concessie aan kostbare ruimte.

Efficiënte warmte

Regel de warmte in uw hal naar uw wensen. Speedheat stelt u in staat om de temperatuur per ruimte aan te passen met slimme thermostaten, waardoor u altijd een aangename omgeving ervaart.

Zeer korte opwarmtijd

Speedheat warmt 15 keer sneller op dan conventionele vloerverwarming, waardoor u onmiddellijk kunt genieten van een behaaglijke sfeer. Combineer dit met zonnepanelen voor een duurzame, energiezuinige verwarmingsoplossing die past bij de groene insteek van uw toilet.

Renoveren zonder hakken of breken

Met Speedheat kunt u uw hal binnen één of enkele dagen laten renoveren zonder gedoe. Het dunne ontwerp maakt een complete installatie mogelijk zonder ingrijpende verbouwingen, waardoor uw hal snel een verwelkomende sfeer krijgt.

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

kaart-Nederland

Speedheat bij u in de buurt

Hoe dun is Speedheat elektrische vloerverwarming?

Is Speedheat geschikt voor alle type vloeren?

Antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen.