Speedheat is een topproduct, het beste systeem in de categorie vloerverwarming. We staan voor kwaliteit doordat we professionele oplossingen, advisering en ondersteuning bieden.

Een elektrische vloerverwarming van Speedheat is betrouwbaar en veilig

We richten ons op de ‘high end’-markt. Ons product is technisch gezien ‘leading’. Als organisatie hebben we  jarenlange ervaring opgebouwd. Onze oplossingen zijn doorontwikkeld,  beproefd en getest. Een vloerverwarming van Speedheat is betrouwbaar en veilig. Dit is bewezen. Daarom kunnen we zeggen dat we kwalitatief zijn.

Deskundige organisatie

Onze organisatie is deskundig, professioneel en servicegericht. We hebben onze eigen ‘dedicated’ installateurs. We doen geen concessies op het gebied van kwaliteit en verkopen alleen oplossingen op maat. Dat wil zeggen dat we een geïnstalleerd product bieden. Een oplossing volledig afgestemd op onze klant. Dat vinden wijzelf niet alleen kwaliteit. Ook onze klanten erkennen dat. De tevredenheid van onze klanten is daarvan het bewijs. Klanten van Speedheat kiezen voor Speedheat vanwege het feit dat zij voor een kwalitatieve oplossing gaan en risico willen uitsluiten. Daarnaast levert Speedheat hen gemak, plezier en status op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze projecten

Wilt u meer weten over Speedheat?

Neem gerust contact op met een warmte-adviseur bij u in de regio.
Hij staat u graag te woord.