Speedheat elektrische vloerverwarming in de badkamer

Elektrische verwarming in de badkamer

Elektrische verwarming in de badkamer klinkt misschien niet voor iedereen als een vanzelfsprekende combinatie. Maar zoals u ook verlichting en afzuiging heeft in de badkamer, is elektrische verwarming een volkomen veilige manier van verwarmen. En daarbij is er geen enkel ander verwarmingssysteem dat zoveel warmtecomfort biedt in de badkamer als elektrische verwarming: een warme vloer aan uw blote voeten, behaaglijke stralingswarmte als u uit de douche stapt en vooral: supersnel warm waardoor u alleen hoeft te verwarmen op de momenten dat u gebruik maakt van de badkamer! U kunt van al deze luxe genieten zonder zich druk te maken over het energieverbruik.

De badkamer snel warm krijgen met elektrische vloerverwarming

In de badkamer wilt u het natuurlijk lekker warm hebben. De meest comfortabele warmte is zonder meer stralings- of infraroodwarmte: niets voelt zo heerlijk aan uw blote voeten als een warme tegelvloer met vloerverwarming. U heeft hierbij de keus tussen vloerverwarming met waterleidingen of elektrische vloerverwarming. Omdat u meestal maar korte tijd in de badkamer bent, is elektrische vloerverwarming ideaal. Elektrische verwarming warmt veel en veel sneller op, zodat u maar kort hoeft te verwarmen. Een aparte klokthermostaat in de badkamer regelt het voor u: het is er al heerlijk opgewarmd als u ’s morgens opstaat.

Elektrische spiegelverwarming in de badkamer

Vindt u het ook altijd zo hinderlijk als na het douchen de spiegel helemaal beslaat, en deze ondanks herhaaldelijk schoon vegen steeds opnieuw beslaat? Een bijzondere toepassing van elektrische verwarming in de badkamer biedt hiervoor een eenvoudige oplossing: elektrische spiegelverwarming. Een speciaal daarvoor ontwikkeld verwarmingselement  kan eenvoudig aan de achterzijde van de spiegel worden geplakt. De elektrische spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel verwarmd wordt en daardoor niet meer beslaat door de warme, vochtige lucht in de badkamer.

Elektrische bijverwarming in de badkamer

Wordt uw badkamer nu onvoldoende verwarmd of vindt u de tegelvloer te koud? Wilt u een nieuwe vloer leggen of zelfs uw badkamer geheel renoveren? Het Speedheat 1mm dunne vloerverwarmingssysteem kan als bijverwarming overal toegepast worden, ook in uw bestaande badkamer onder de nieuw te leggen vloer. Natuurlijk kan het ook als hoofdverwarming, zo bespaart u de kosten en de ruimte van een radiator. En dat zonder hak- en breekwerk, dus ook in historische (monumenten) panden. Zelfs met isolatielaag is een opbouwhoogte van 5 mm meestal voldoende. Ook kan een  infraroodpaneel of wandverwarming de oplossing bieden als bijverwarming. Laat u informeren over de mogelijkheden!

Van één kamer tot een heel huis

Voor Speedheat is geen ruimte te groot of te klein. We verwarmen vanaf één tot honderden vierkante meters. Wilt u onze elektrische vloerverwarming alleen in uw toilet, badkamer of keuken of juist voor uw gehele woning? Enkel als bijverwarming voor wat extra warmte comfort of als hoofdverwarming waarbij Speedheat als volwaardig verwarmingssysteem wordt toegepast? Alles is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Bij ons ontvangt u geen standaard prijsopgave maar een vrijblijvende offerte afgestemd op uw woning en uw wensen. Meer weten? Neem contact op met één van onze vestigingen (tel. 0900-4015001) of vraag een offerte aan.

Speedheat, altijd goed geadviseerd
en zorgeloos geïnstalleerd

Advies

Bij Speedheat begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden wij gepersonaliseerd advies dat afgestemd is op uw specifieke behoeften.
Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuwbouw woning bezit, ons team van warmte-adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische vloerverwarming.

Montage en service

Onze professionele service omvat ook zorgvuldige montage, waarbij we streven naar een naadloze integratie van ons verwarmingssysteem in uw ruimte.
Bovendien bieden wij uitstekende service na de installatie. Bij Speedheat streven we naar uw volledige tevredenheid, zowel tijdens de montage als gedurende de gehele levensduur van uw vloerverwarmingssysteem.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmteadviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenleven lang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ik wil meer weten