Speedheat Zeist - Warmte-adviseur Marcel de Greeff
Speedheat Zeist letters

“Fantastisch dat zoveel mensen vertrouwen hebben in mijn onderneming”

In september 2019 sloot Marcel de Greeff zich aan bij de Speedheat organisatie met een vestiging in Zeist. Hij startte een crowdfunding actie om een goede start te maken. Marcel kan nog bijna niet geloven hoe succesvol de crowdfunding actie verliep: “Een halve dag na het posten van mijn pitch was de inschrijving al vol! Maar liefst 114 investeerders hadden vertrouwen in de start van mijn franchiseonderneming.”

Dat een crowdfunding zo succesvol is, hadden ze ook bij het platform nog niet vaak meegemaakt. “Ik ben een maandlang project van de maand geweest!” Zelf was hij ook aangenaam verrast, al kan hij wel begrijpen waarom veel mensen vertrouwen hebben in zijn onderneming. Allereerst vanwege de kansen in de duurzaamheidsmarkt en daarnaast het vertrouwen dat hij zelf ook heeft in Speedheat als product. “Het is een uitvinding die te vergelijken is met de paperclip: zo eenvoudig en veelzijdig, en het gaat een huizenleven lang mee!” Daarnaast speelt mee dat hij een ruime commerciële en leidinggevende ervaring heeft. “Ik ben zelf 10 jaar in de internetmarketing actief geweest en dat helpt wel als je een sterke pitch moet schrijven.”

Keuze voor Speedheat

Vanuit zijn achtergrond is de keuze voor Speedheat wel verrassend. Marcel: “Ik heb hiervoor van alles gedaan, diverse managementfuncties in verschillende branches. Hierdoor wist ik dat ik ‘iets’ met mensen wilde doen en ‘iets’ met techniek. Toen ik zelf een uitbouw liet plaatsen, maakte ik kennis met Speedheat. Ik was heel enthousiast over het product en ik had direct feeling bij het idee zelf franchisenemer te worden.” Ruim een jaar later weet hij dat zijn keuze de juiste is geweest. “Als echt ‘mensen-mens’ geniet ik van het persoonlijke contact met klanten. Als ik mensen blij kan maken, word ik daar zelf ook blij van.”

Marcel Zeist - kopie

Commercieel netwerk

Het werkt zakelijk in zijn voordeel dat hij in de regio Zeist betrokken is bij diverse lokale clubs, van de voetbalvereniging tot vrijwilligerswerk. “Ik ben in Zeist geboren en getogen en heb een enorm sociaal en commercieel netwerk: ik heb 10 jaar lang de website allesvanzeist.nl beheerd en daar de internetmarketing voor gedaan.” Alle reden dus om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien.

Opgeleverde projecten door Speedheat Zeist

Wij hebben diverse bijzondere projecten voorzien van Speedheat elektrische vloerverwarming:

136 badkamers in Duyndomein te Schoorl
Diverse woningen

Al meer dan 25 jaar Speedheat in Nederland!

In het jubileummagazine kunt u lezen hoe het allemaal begon, komen de mannen achter de Speedheat vestigingen, onze Speedheat warmte-adviseurs, aan het woord en lichten we bijzondere en unieke projecten toe.

Benieuwd naar de verhalen van onze vestigingen?