Speedheat Den Bosch - warmte-adviseur Nick Blom
Speedheat Den Bosch letters

“Het mooiste is als je iemand blij maakt met een mooie, warme vloer”

Nick Blom is in het voorjaar van 2020 gestart met zijn vestiging in Den Bosch. Hij had al een eigen bedrijf en wilde zijn dienstverlening uitbreiden. Hij zocht vooral voor zichzelf naar een nieuwe uitdaging. Zijn oog viel op Speedheat, omdat het een kwalitatief en mooi product is dat toekomstgericht is. “Er blijft altijd geld voor kwaliteitsproducten, ook als het economisch minder gaat.”

Hij geeft geen ander merk overwogen. “Ik heb wel andere merken bekeken op Google, maar Speedheat stak er met kop en schouders bovenuit. Het materiaal is veel dunner, je kunt met veel lagere vermogens werken en Speedheat is als organisatie ook heel transparant in de cijfers. Als franchisenemer is dat ook heel prettig. Bovendien heeft Speedheat alle certificeringen. Het is een relatief eenvoudig top product van een organisatie die al heel lang bestaat, met heel veel technische kennis. Veel kleinere bedrijven kunnen wel met een goed idee komen, maar die kunnen ook weer snel verdwijnen.

Super goede start

In het opleidingstraject heeft hij bij een aantal mooie projecten van andere franchisenemers mogen meelopen. In korte tijd heeft hij veel geleerd. Zelf maakte hij een super goede start met een paar grote projecten, zoals een appartement van 140 m², een complete woning en het stuurhuis van een schip. In het grote appartement waarin hij Speedheat elektrische vloerverwarming mocht leggen, kon hij voor de eigenaar een lastig probleem oplossen. “Er zou eigenlijk watervloerverwarming worden aangelegd, maar bij het frezen van de vloer voor de leidingen bleker er kabels in de vloer te liggen. Voor het installeren van Speedheat hoeft niet gefreesd te worden; het 1 mm dunne systeem kan er zo bovenop worden gemonteerd. Daardoor kunnen wij heel snel werken en was de installatie binnen een paar dagen klaar.”

Speedheat Den Bosch elektrische vloerverwarming - monumentaal pand1

Groei in regio Den Bosch

Nick is nu nog volop aan het investeren in naamsbekendheid en het uitbouwen van zijn netwerk. Nick: “De eerste leads werden mij aangereikt, uit aanvragen via de website of mensen die Speedheat al kenden. Naast leads die zo blijven binnenkomen, komt het nu ook aan op mijn eigen netwerk. Dat is hard werken, je moet er tijd en energie in steken om je bestaande en nieuwe relaties te benaderen voor samenwerking.” Maar hij wil hard werken en heeft echt passie voor het product. “Het mooiste is als je mensen blij maakt met een fijne, warme vloer.” In de toekomst ziet hij wel 2 of 3 auto’s rijden in zijn rayon. “We zijn in de regio Den Bosch nog relatief onbekend, maar dat zegt ook dat we nog kunnen groeien.”

Opgeleverde projecten door Speedheat Den Bosch

Wij hebben diverse bijzondere projecten voorzien van Speedheat elektrische vloerverwarming:

Karakteristieke jaren 30-woning 
Monumentaal pand in Boxtel

Al meer dan 25 jaar Speedheat in Nederland!

In het jubileummagazine kunt u lezen hoe het allemaal begon, komen de mannen achter de Speedheat vestigingen, onze Speedheat warmte-adviseurs, aan het woord en lichten we bijzondere en unieke projecten toe.

Benieuwd naar de verhalen van onze vestigingen?