Ook Speedheat ondernemer worden?

Nederland wil van het gas af, de CO2-uitstoot verlagen en duurzamer worden. Daardoor groeit de vraag naar elektrische vloerverwarming hard. Ook wij merken een sterk toenemende interesse en wij zoeken in meerdere regio’s nieuwe franchisenemers. Spreekt het ondernemerschap je aan en ben je bereid jezelf te verdiepen in onze specialistische kennis op het gebied van elektrisch verwarmen en Speedheat? Een merk dat op haar beurt graag investeert in jou, omdat kwaliteit, vakmanschap en service het merk in 35 jaar hebben gebracht waar het nu staat.

Dan willen we jou graag leren kennen!

Als Speedheat franchisenemer bouw je zelfstandig aan een zakelijk netwerk in uw eigen regio. Je bezoekt de klant op locatie, brengt advies uit over de optimale verwarmingsoplossing en installeert deze ook zelf. Je hebt hierin veel vrijheid, echter je kunt bij het ondernemen rekenen op de ondersteuning én ervaring van de Speedheat organisatie.

Interesse?

Wij bieden u als ondernemer nieuwe kansen in een groeiende markt, met een onderscheidend, duurzaam en kansrijk product. Daarnaast mag je rekenen op ondersteuning en specialistische kennis op het gebied van elektrisch verwarmen; op advies, verkoop en montage niveau. Je krijgt een exclusief rayon en je maakt deel uit van de Speedheat formule.

Speedheat is met haar formule een erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Daarnaast wordt Speedheat in haar zoektocht naar nieuwe franchisenemers ondersteund door Koelewijn & Partners van Franchise+ en worden zowel franchisegever als franchisenemer ondersteund waar nodig door bedrijfskundig adviseur Wicher Deddens.

Ik wil ondernemen met Speedheat

"*" geeft vereiste velden aan

Al bekend met Speedheat?
Via de post ontvangt u een informatiepakket met sample van onze 1 mm dunne elektrische vloerverwarming en meer informatie over wat franchisenemer worden bij Speedheat inhoud.
Privacyverklaring*

FAQ Speedheat
ondernemer worden

Binnen de markt van elektrische verwarming neemt Speedheat een unieke positie in. Met een volledig flexibel totaalconcept, waarbij onze 1mm dunne hoogwaardige, innovatieve vloerverwarming exclusief geïnstalleerd wordt door professionele warmte-adviseurs. Dat kun jij zijn!

Als franchisenemer van Speedheat profiteer je van de volgende voordelen:

  • een duurzaam en kansrijk product
  • een sterk merk met landelijke naamsbekendheid
  • centraal gecoördineerde marketingactiviteiten en franchise-ondersteuning
  • meer dan 35 jaar internationale ervaring

Van de startende franchisenemers van Speedheat is na vijf jaar 95% nog steeds ondernemer. Het merendeel verdient bovendien een meer dan gemiddeld inkomen. Dat komt omdat franchisenemers, tegen een vergoeding, gebruikmaken van de kennis, de knowhow, de positie in de markt en de ervaring van de franchisegever. Dat geeft een stevige basis voor het opbouwen van jouw omzet en inkomen. Uitbouwen doe je door zelf te investeren in je netwerk en ondernemerscapaciteiten. Binnen de franchiseformule blijf jij als zelfstandig ondernemer immers persoonlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen jouw bedrijf.

Om met onze formule in jouw eigen regio succesvol aan de slag te gaan vragen wij van jou als franchiseondernemer de volgende kennis en vaardigheden:
• Commerciële vaardigheden;
• Ondernemersvaardigheden;
• Technisch inzicht;
• Affiniteit met onze aanpak, markt en klanten.