Handleiding

Met deze eenvoudig in te stellen ruimte thermostaat kunt u door middel van de draaiknop de gewenste temperatuur instellen. Deze thermostaat is specifiek gemaakt voor de Speedheat elektrische vloerverwarming. Deze thermostaat heeft een aan- en uitschakelaar en is geschikt als inbouwthermostaat. De temperatuur is in te stellen tussen de 5°C en 40°C en is eenvoudig in gebruik. Wanneer de thermostaat ingeschakeld is, brand het LED-lampje in de bovenhoek.

Technische specificaties

Technische specificaties ruimte thermostaat:

  • Afmeting: 80 x 80 x 50 mm
  • Inbouwthermostaat
  • Ingebouwde LED indicator
  • Maximaal schakelvermogen van 3000W
  • Begrensde vloersensor optie tussen 5ºC en 40ºC.

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.