Handleiding

De Speedheat radiografische thermostaat werkt als zender samen met de Speedheat radiografische ontvanger. De Speedheat radiografische thermostaat zend signalen naar de ontvanger om de elektrische vloerverwarming aan te sturen waardoor de vloerverwarming de gewenste temperatuur heeft. Op deze manier communiceert de thermostaat met de ontvanger en kunt u eenvoudig de temperatuur van uw vloerverwarming instellen.

Compleet met advies, montage en service

Speedheat onderscheidt zich in de markt niet alleen door ons unieke product, maar ook door het bieden van een totaaloplossing: onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Dat biedt niet alleen meer professionaliteit en zekerheid: als echte specialisten werken wij eenvoudig sneller en efficiënter. Wij doen niet anders! Inclusief de uren voor de installatie zijn onze kosten (altijd inclusief uren!) in veel gevallen dan ook lager dan bij doe-het-zelf-merken.

10 jaar garantie op systeem!

Omdat Speedheat enkel wordt geïnstalleerd door onze eigen, speciaal daarvoor opgeleide warmte-adviseurs, staan wij garant voor een maximaal gebruikersrendement, de kwaliteit van het systeem en de montage daarvan. In principe gaat Speedheat elektrische verwarming een huizenlevenlang mee en dat onderstrepen wij vanuit de fabriek met 10 jaar garantie op het systeem.

Ook op onze thermostaten geldt een fabrieksgarantie (afhankelijk van het type is dit 2 of 3 jaar).