Handleiding en handige downloads

Wifi klokthermostaat: regelt de juiste temperatuur
De digitale klokthermostaat wordt geleverd met een ruimte- en een vloersensor. De ruimtesensor meet de temperatuur in de ruimte, als u de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt. Gebruikt u de vloerverwarming als bijverwarming, dan meet de vloersensor de temperatuur van de vloer. De thermostaat is zelflerend; dit betekent dat de thermostaat zelf meet wanneer het verwarmingssysteem moet opwarmen om op een bepaald tijdstip een bepaalde temperatuur te bereiken.

Wifi klokthermostaat: inzicht in uw energieverbruik
Een ander groot voordeel van de wifi klokthermostaat is dat u meer inzicht krijgt in uw energieverbruik. De thermostaat is hiertoe optimaal afgestemd op de mogelijkheden van het Speedheat verwarmingssysteem. Aan de hand van eenvoudige grafieken kunt u aflezen hoeveel energie de vloerverwarming in de afgelopen week, maand of jaar heeft verbruikt, en dit vergelijken met de perioden daarvoor.

Technische specificaties

Technische specificaties Speedheat wifi thermostaat

  • 2” full colour touchscreen met gebruiksvriendelijke interface
  • monitoring energieverbruik met QR-code om data te lezen
  • geschikt voor bestaande vloersensoren
  • verbruik thermostaat in stand-by modus: minder dan 0,5 W/h
  • afmeting thermostaat: Hoogte 84 mm, Breedte 84 mm, Diepte 40 mm (diepte bij inbouw 22 mm).
  • gewicht: ≤ 200 gram.
  • display: 176 x 220 pixels TFT – resistive touch.
  • technische specificaties wifithermostaat: RF-frequentieband: 2,4 GHz, wifi: IEEE 802.11 b/g/n – 2,4 GHz, beveiliging: WPA/WPA2.

Aanvullende opties

De standaard uitvoering van onze digitale klokthermostaat is wit, maar tegen een meerprijs is er ook antraciet en aluminiumkleur mogelijk.

Handige instructievideo's

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.