Handleiding Speedheat digitale eco klokthermostaat

De digitale Speedheat eco klokthermostaat voldoet aan alle Europese richtlijnen en draagt bij aan het milieu door energieverspilling tegen te gaan. U kunt eenvoudig verschillende programma’s kiezen of handmatig invoeren.

Dankzij het instellen van schema’s kunt u de thermostaat en vloerverwarming eenvoudig naar uw eigen hand zetten. De adaptieve startfunctie warmt de vloerverwarming op zodat u van de juiste temperatuur op het juiste tijdstip kunt genieten. Ook de thermostaat helpt met het besparen van energie dankzij de ‘open window’ functie, hierbij detecteert de thermostaat een plotselinge temperatuurdaling door het openzetten van een raam of het openen van een deur waarbij koude lucht binnendringt. De thermostaat pauzeert dan tijdelijk de vloerverwarming zodat de vloerverwarming niet onnodig gaat stoken.

Technische specificaties

Technische specificaties Speedheat eco thermostaat

  • Afmeting thermostaat: hoogte 84 mm, breedte 84 mm, diepte 40 mm (bij inbouw kleiner dan 20 mm).
  • Gewicht: 120 gram
  • Display: 21 x 21 mm LCD display
  • Past zowel in inbouw als in opbouwdoos
  • Backup time timer: < 2 minutes
  • Operating temperature: -10° tot +40°C
  • geschikt voor bestaande vloersensoren, mogelijkheid om vloertemperatuur te begrenzen op een bepaalde temperatuur
  • verbruik thermostaat in stand-by modus: minder dan 0,75W per uur

Speedheat, de warmte van morgen

Met de keuze voor Speedheat kiest u natuurlijk niet alleen voor het product, maar ontvangt u ook de service erbij. Onze warmte-adviseurs verzorgen het gehele traject van advies tot installatie en nazorg. Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u uw huidige thermostaat een upgrade geven naar een nieuwe thermostaat? Neem dan contact op met uw Speedheat vestiging en vraag naar de mogelijkheden!

Compleet met advies, installatie en garantie

Ervaart u onverhoopt toch problemen met de aansturing van uw vloerverwarming en gaat uw thermostaat al een aantal jaar mee? Dan is deze wellicht aan vervanging toe. U kunt hiervoor contact opnemen met de vestiging die bij u de vloerverwarming heeft geïnstalleerd en vraag naar de mogelijkheden. Of dien hier een serviceverzoek in via onderstaande knop.